Vi stöttar det viktiga arbetet mot bröstcancer

Publicerad 19 Sep 2024

⁠Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen hos kvinnor i Sverige idag. Varje år får cirka 9 000 kvinnor och 60 män ta emot det tunga sjukdomsbeskedet. Möjligheten att bli botad från bröstcancer har dock ökat de senaste årtiondena och idag överlever 9 av 10 sjukdomen. Ökade anslag till forskningen, ändrade behandlingsmetoder samt mammografi har bidragit till tidigare upptäckt än förut. 

KAMIC vill gärna vara med och uppmärksamma den pågående Rosa-bandet kampanjen samt stötta arbetet mot cancer. Vi har därför tagit in den här urläckra rosa installationstestaren Euromaster Auto Ev och Auto Ev Plus. En mycket speciell produkt som verkligen sticker ut på bygget och när det är dags för installationskontroll. För varje såld produkt skänker vi hela 1000 kr till cancerfonden!

Passa på att få en unik produkt till ett rabatterat pris. Dessutom är du med och stödjer den fortsatta kampen mot en av vår tids svåraste sjukdomar. Notera att detta är en "Limited Edition" av testaren och att kampanjen pågår så länge lagret räcker.⁠⁠

Vill du veta mer? Kolla in produktsidan Euromaster AutoEV PLUS här >

Mer om hur du kan stödja arbetet mot cancer hittar du här >

 

Fler nyheter